خداوند متعال، دوست دارد که میان فرزندانتان به عدالت رفتار کنید. [رسول خدا صلی الله علیه و آله]
بهزیستی و دولت تدبیر و امید
بهزیستی تلاش گسترده ای برای کاهش فقر در کشور انجام داده است
شنبه 92 اسفند 10 , ساعت 2:30 عصر  

 

همایون هاشمی به مناسبت گرامیداشت ایام الله دهه فجر ضمن تشریح مهمترین فعالیت های این سازمان در سه دهه گذشته، گفت: اکنون بیش از سه میلیون و 200 هزار نفر از خدمات حمایتی این سازمان بهره مند هستند که علاوه بر این آمار، تعدادی از افراد نیازمند به صورت موردی از بهزیستی خدمات می گیرند. گروه زیادی از افراد حمایت پذیر براساس قانون، تحت پوشش سازمان بهزیستی قرار دارند. به منظور تامین هزینه های زندگی این افراد و خانواده های تحت پوشش آنان، ماهیانه مبلغ ثابتی(براساس قوانین بودجه سالانه و با توجه به تعداد افراد خانواده) از سوی سازمان به هر خانوار پرداخت می شود.

از این تعداد بیش از یک میلیون و 20 هزار نفر ، مددجوی اصلی و حدود یک میلیون و 90 هزار نفر تحت پوشش خدمات حوزه توانبخشی، 410 هزار نفر تحت پوشش خدمات حوزه اجتماعی و حدود 106هزار نفر تحت پوشش خدمات حوزه پیشگیری سازمان قرار دارند. علاوه بر جامعه هدف تحت حمایت بهزیستی، بیش از 11 میلیون نفر از آحاد جامعه از خدمات غیرمستمر این سازمان برخوردار می شوند.

رییس سازمان بهزیستی کشور با اشاره بر عملکرد مهدهای کودک افزود: بیش از 14هزار مهد کودک در کشور به ارائه خدمات به کودکان زیر شش سال مشغول هستند که سازمان بهزیستی بر برنامه های آنها نظارت دارد.

بر اساس اعلام سازمان بهزیستی، هاشمی به موضوع آسیب های اجتماعی اشاره کرد و گفت: کودکان خیابانی از آسیب پذیرترین گروه های جامعه هستند و سازمان بهزیستی به منظور ساماندهی آنان، پذیرش و نگهداری از این کودکان را در دوره های کوتاه مدت (حداکثر تا 20 روز) برعهده گرفته و از طریق ارائه خدمات تخصصی، زمینه های جایگزینی و توانمند سازی سریع تر کودکان را فراهم می آورد. وی درمورد فعالیت مراکز بازپروری و بازتوانی زنان آسیب دیده افزود: این مراکز زنان و دختران در معرض آسیب های اجتماعی حاد و زنان آسیب دیده اجتماعی(ویژه) را نگهداری و یا به صورت غیرشبانه روزی تحت پوشش دارند تا از طریق ارائه خدمات تخصصی، زمینه توانمند سازی و بازگشت آنان به زندگی سالم را فراهم سازند.

هاشمی به اقدامات سازمان بهزیستی درمورد حمایت های تحصیلی سازمان از مددجویان اشاره کرد و افزود: به منظور جلوگیری از ترک یا افت تحصیلی فرزندان خانواده های تحت پوشش، کمک هزینه تحصیلی به آنها پرداخت می شود.  این کمک هزینه براساس مقطع تحصیلی (ابتدایی، راهنمایی، دبیرستان، پیش دانشگاهی و دانشگاه) به صورت ماهیانه پرداخت می شود؛ همچنین در راستای ارتقای سطح تحصیل فرزندان خانواده های تحت پوشش، شهریه تحصیل فرزندان دانشجوی این خانواده ها توسط سازمان بهزیستی پرداخت می شود.

رییس سازمان بهزیستی کشور تصریح کرد، سازمان همچنین از زنان بارداری که به دلیل وضعیت نامناسب اقتصادی خانواده، نمی توانند از تغذیه مناسبی بهره مند شوند و این امر احتمال تولد نوزاد نارس و معلول را در آنها افزایش می دهد، در قالب سبد هزینه خانوار حمایت می کند. هاشمی گفت: همچنین برای جلوگیری از سوءتغذیه و ارتقای سطح سلامت شیرخواران، به نوزادان و شیرخواران خانواده های نیازمند تحت پوشش، مراکز شبانه روزی و کودکان معلول، شیرخشک رایگان ارایه می شود. وی افزود: به منظور بهبود تغذیه کودکان و جلوگیری از بروز مشکلات ناشی از سوء تغذیه، به تمامی کودکان زیر شش سال خانواده های تحت پوشش کمک هزینه تغذیه پرداخت می شود.

رییس سازمان بهزیستی کشور گفت: یکی دیگر از برنامه های سازمان با هدف دستیابی سریع تر زنان سرپرست خانوار به خود کفایی اقتصادی و دسترسی آسان تر آنها به امکانات مادی و معنوی لازم و برخورداری آنها از شرایط مشابه سایر افراد جامعه است که شاخص های توسعه انسانی طی یک برنامه منظم و مداوم ارتقا می یابد.طرح بیمه اجتماعی زنان خانه دار با هدف حمایت از این افراد در شرایط خاص از قبیل پیری، از کارافتادگی، بیوه گی و بی سرپرستی در کشور اجرا شده است. در چارچوب این طرح، هر زن خانه داری با پرداخت هزینه ثابتی در ماه پس از مدت 20 سال از مزایای آن بهره مند می شود و دولت نیز در این طرح سهم خود را می پردازد و سازمان بهزیستی به نمایندگی از زنان سرپرست خانوار تحت پوشش سهم آنان را پرداخت می کند. رییس سازمان بهزیستی کشور به گروه های همیار زنان سرپرست خانوار اشاره کرد و گفت: این گروه به منظور دستیابی به استقلال و خودکفایی اقتصادی و اجتماعی زنان تحت پوشش و استفاده از قابلیت های مختلف افراد، تشکیل شده است. این افراد در قالب یک گروه منسجم به فعالیت های اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی مشترک می پردازند که این امر زمینه اشتغالزایی با سرمایه های اندک، پشتیبانی اقتصادی و روانی افراد از یکدیگر، حضور موثر تر افراد در جامعه و تجربه فعالیت های گروهی را فراهم می سازد. سازمان بهزیستی در نقش حامی، از تشکیل این گروه ها حمایت کرده و علاوه بر تامین بخشی از سرمایه اولیه برای آغاز کار، با ارایه خدمات مشاوره و پشتیبانی فنی و روانی از افراد، زمینه استقلال و خودکفایی آنان را فراهم می کند. طرح های دیگری به منظور تقویت این فعالیت در حال انجام است که از آن جمله می توان به طرح مشارکت در تامین محل کار برای 200 گروه های همیار اشاره کرد.

هاشمی، اعزام مددکاران تحصیل کرده به روستاهای کشور و ارایه خدمات تخصصی به خانواده های تحت پوشش و نیازمند در راستای توزیع عادلانه تر امکانات و بهره مندی بیشتر ساکنان مناطق کم برخوردار کشور را از دیگر خدمات سازمان بهزیستی دانست و گفت: تا پایان سال 86 بیش از 770 مددکار در روستاها به ارایه خدمات پرداخته اند.

رییس سازمان بهزیستی درمورد برنامه های سازمان درباره کمک به ازدواج زنان سرپرست خانوار و زنان و دختران خود سرپرست، افزود: ارتقای سطح سلامت روان و تشویق و تسهیل ازدواج در بین زنان و دختران تحت پوشش از سیاست های سازمان بهزیستی است و بدین منظور به آنها کمک هزینه ازدواج پرداخت می شود بطوری این کمک ها متفاوت است. بهره مندی از بیمه های اجتماعی موجود، یکی از اقدامات مهم و بنیادی به منظور توانمند سازی زنان سرپرست خانوار است و از این رو زنان روستایی و عشایری تحت پوشش سازمان بهزیستی کشور از پوشش بیمه روستایی و عشایری بهره مند شده اند و حق بیمه این گروه با مشارکت صندوق مذکور و سازمان بهزیستی پرداخت می شود. تمام خانواده های تحت پوشش بهزیستی دارای دفترچه بیمه خدمات درمانی هستند و می توانند امور درمانی خود را از طریق این بیمه پیگیری کنند، همچنین با توجه به فرانشیز هایی که در بخش درمان وجود دارند، نسبت به رایگان شدن کلی هزینه های درمان افراد اقدام می شود.

رییس سازمان بهزیستی کشور گفت: در کنار این فعالیت ها، در صورت ضرورت، اقدامات متنوع دیگری در زمینه توزیع کالاهای اساسی، تهیه مسکن و اشتغال با مشارکت سایر دفاتر سازمان در این مناطق صورت می گیرد.

وی افزود: به منظور کاهش فشارهای ناشی از تولد چند نوزاد همزمان و فراهم کردن امکان رشد و پرورش متعادل آنها، به خانواده های نیازمند دارای فرزند چند قلو (عمدتا سه قلو و بیشتر) در دو سطح مختلف (سطح یک – کودکان 1 تا 3 ساله و سطح دو – کودکان 3 تا 6 ساله) خدمات متنوع اقتصادی و فرهنگی ارایه می شود که این طرح در سال های اخیر مورد توجه خانواده ها قرار گرفته است. هاشمی به حمایت از کودکان و نوجوانان و همچنین مراقبت و نگهداری از فرزندان در خانواده اشاره کرد و ادامه داد: مراقبت شبانه روزی از فرزندان بدون سرپرست یا فاقد سرپرست موثر در فضای خانوادگی مناسب به منظور ادامه حیات فردی و اجتماعی امری ضروریست که با نظارت کارشناسی سازمان صورت می گیرد.

رییس سازمان بهزیستی کشور به تشکیل حساب آتیه برای فرزندان بی سرپرست تحت پوشش اشاره کرد و افزود: افتتاح حساب پس انداز بیمه برای هر فرزند و تامین اعتبار آن از طریق منابع دولتی و مشارکت های مردمی در جهت پاسخگویی به نیازهای اقتصادی – اجتماعی فرزندان پس از ترخیص صورت می گیرد. حمایت های اجتماعی از فرزندان ترخیصی از دیگر برنامه های این سازمان محسوب می شود بطوری که ارایه خدمات اجتماعی – اقتصادی تکمیلی به فرزندان در چارچوب نیازهای مسکن، اشتغال و ازدواج تا سقف حداکثر سی میلیون ریال برای هر فرد صورت می گیرد. هاشمی گفت: پیوند و ارتباط فرزندان ترخیص شده در قالب گروه های همیار دو سویه و چند سویه سبب می شود تا آنان نسبت به رفع مشکلات یکدیگر و مسوولیت شناسی در برابر هم آگاهی و آشنایی پیدا کرده و در زمینه های ارتباطی، اقتصادی و اجتماعی در قالب یک شبکه یاور هم باشند.

رییس سازمان بهزیستی کشور افزود: کودکان خانواده های کمتر برخوردار نیز حق دارند از خدمات یاددهی و یادگیری مهد های کودک بهره مند شوند که سازمان بهزیستی در این چارچوب مبلغی از شهریه مهد این کودکان را پرداخت می کند. کاهش آسیب های ناشی از سوءتغذیه کودکان در مناطق روستایی و حمایت از کودکان روستایی از طریق تامین یک وعده غذای گرم در روستامهد ها و آموزش شیوه های صحیح تغذیه به والدین از اهداف اجرای طرح تامین یک وعده غذای گرم برای روستا مهد ها است.

به گفته وی، با برنامه توانبخشی مبتنی بر جامعه که در سال 1370 در ایران شکل گرفت، اجرای این شیوه ارائه خدمات به افراد نیازمند به ویژه معلولین ساکن در روستاها و یا مناطق شهری فقیر نشین میسر شد. این برنامه آموزش های لازم را به افراد معلول و خانواده های آنان ارائه می کند تا بتوانند با تلاش های مشترک فرد معلول، خانواده، جامعه محلی و سایر موسسات دولتی، غیردولتی، آموزشی، شغلی و اجتماعی از خدمات توانبخشی با حفظ حقوق و کرامت انسانی برخوردار شوند. رییس سازمان بهزیستی کشور، هدف کلی این برنامه را، توانمند سازی معلولین و برابر سازی فرصت ها، ارتقاء کرامت انسانی فرد معلول و خانواده وی در جامعه و ارتقاء عزت نفس معلولان همراه با برخورداری اجتماعی آنها از طریق مشارکت جامعه در قبول مسوولیت برنامه توانبخشی بر شمرد. وی تصریح کرد، اکنون بیش از 275 هزار نفر معلول روستایی در روستاها و مناطق حاشیه شهری از خدمات مستمر و غیرمستمر این طرح برخوردار هستند. در راستای تحقق رفاه اجتماعی برای معلولان، سازمان بهزیستی خدماتی تحت عنوان «حمایت های رفاهی معلولین» تعریف و در قالب بسته ای به ارائه آنها به معلولان اقدام کرده است.

رییس سازمان بهزیستی کشور درمورد فعالیت ها و اقدامات بهزیستی در قبال معلولان گفت: بیمه درمانی(بیمه پایه و مکمل معلولان) یکی از اقدامات انجام شده است. با توجه به مشکلات عدیده معلولان، نیازهای درمانی مضاعف و ناکافی بودن بیمه پایه درمانی در جبران هزینه های بهداشتی و درمانی، بهره مندی آنها از خدمات بیمه مکمل ضروریست که تا پایان سال 91، قریب به 42 هزار نفر تحت پوشش مکمل قرار گرفته اند. کمک به کاشت حلزون برای کودکان ناشنوای نیازمند، پرداخت کمک هزینه تحصیلی، پرداخت شهریه تحصیل دانشجویان معلولان از دیگر اقدامات انجام شده در حوزه معلولان است.

وی افزود: براساس مفاد قانون جامع حمایت از معلولان، پرداخت شهریه دانشجویان معلول که مشغول به تحصیل در دانشگاه ها و موسسات آموزشی غیردولتی است به عهده سازمان بهزیستی است.

رییس سازمان بهزیستی کشور ادامه داد: در جهت تسهیل رفت و آمد افراد معلول به خصوص معلولین جسمی حرکتی شدید، استفاده از وسایل حمل و نقل با پرداخت هزینه از سوی سازمان در قالب یک برنامه اجرا شده است. هاشمی درمورد پرداخت حق پرستاری به خانواده های معلولان ضایعه نخاعی نیز گفت: معلولان ضایعه نخاعی به علت فقدان حرکت دچار عوارض ثانویه همچون زخم بستر، عفونت های مکرر ادراری و فلج اندام های فوقانی و تحتانی می شوند. برای حمایت از همسران، خانواده ها یا مراقبین آنها به دلیل زحمات طاقت فرسایی که متحمل می شوند کمک هزینه حق پرستاری پرداخت می شود. رییس سازمان بهزیستی به نحوه خدمات فرهنگی و آموزشی به نابینایان اشاره کرد و افزود: نابینایان برای خرید کالاهای فرهنگی «گویا» و «بریل» نیاز به حمایت اقتصادی دارند.

هاشمی درمورد فعالیت سازمان بهزیستی در حوزه اشتغال و کارآفرینی گفت:استفاده بهینه از توانایی ها و تجارب مراکز غیردولتی در ایجاد اشتغال پایدار برای جامعه هدف ضروری است. وی افزود: پرداخت مبلغ 15 میلیون ریال بابت اشتغال پایدار برای هر نفر از سوی سازمان از سیاست های حمایتی در جهت توسعه اشتغال محسوب می شود. رییس سازمان بهزیستی کشور تصریح کرد، پرداخت بابت مابه التفاوت سود و کارمزد تسهیلات (یارانه) اشتغال از منابع بانکی، به منظور ایجاد انگیزه مثبت در افرادی صورت می گیرد که اقدامات مناسبی برای ایجاد اشتغال گروه هدف انجام داده اند.

هاشمی ادامه داد: بازماندگان اشخاص متوفی یا آسیب دیدگان از حوادث غیرمترقبه و غیرقابل پیش بینی، تحت پوشش سازمان قرار دارند و در شرایط ناگوار می توانند از کمک های سازمان در پرداخت ماند تسهیلات بانکی خود استفاده کنند. وی تصریح کرد، مددجویانی که دارای مهارت و گواهینامه فنی باشند، برابر مصوبه شورای عالی اشتغال می توانند تا سقف 60 میلیون ریال تسهیلات کم بهره با بازپرداخت هفت ساله و با یک سال تنفس دریافت کنند. هاشمی افزود: همچنین برای ایجاد اشتغال و خودکفایی آن دسته از مددجویانی که قادر به خوداشتغالی نیستند، سازمان بهزیستی تا سقف یکصد میلیون ریال به ازای جذب هر مددجوی تحت پوشش به کارفرما تسهیلات با شرایط مناسب پرداخت می کند و کارفرما باید تعهد کند که مددجو را به مدت پنج سال و با پرداخت حقوق و دستمزد برابر قانون کار استخدام می کند. وی تصریح کرد، همچنین به منظور ایجاد انگیزه و پایداری شغلی افراد، سهم بیمه کارفرما به مدت پنج سال از سوی سازمان پرداخت می شود. هاشمی ادامه داد: هزینه آموزش توان خواهانی که در دوره های آموزش فنی و حرفه ای شرکت می کنند، از سوی سازمان پرداخت می شود. توان خواهان مجرد به ازای حضور در هر دوره آموزشی مبلغ 500 هزار ریال و توان خواهان متاهل به ازای حضور در هر دوره آموزشی فنی و حرفه ای مبلغ 850 هزار ریال دریافت می کنند.

رییس سازمان بهزیستی درمورد راه اندازی، توسعه و تقویت مرکز مشاوره کارآفرینی و طراحی طرح کسب و کار گفت: مراکز مشاوره کارآفرینی و طراحی طرح کسب و کار به منظور هدایت شغلی توان خواهان در تمام استان ها تاسیس شده است. هاشمی افزود: در همین راستا هر مرکز به ازای مشاوره شغلی منجر به نتیجه برای هر یک از توان خواهان از سوی سازمان مبلغ 750 هزار ریال دریافت می کند. هاشمی درمورد طرح تامین سبد غذایی خانوارهای نیازمند نیز گفت: به منظور هدایت حمایت های مالی در راستای تامین امنیت غذایی خانوارها، سازمان بهزیستی با همکاری فروشگاه های زنجیره ای اتکا، اقدام به تهیه بن کارت خرید «آفتاب» برای تمامی مددجویان مستمری بگیر کشور کرده است. وجوه واریزی به کارتهای اعتباری یاد شده فقط جهت خرید کالاهای اساسی و مواد غذایی مورد نیاز خانوار قابل هزینه است و اکنون 410 هزار خانوار در سراسر کشور از خدمات این کارت برخوردار می شوند.

مطالب فوق برگرفته از خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران یا ایرنا ، با کد خبر 81026148 ، مورخ 15.11.1392 می باشد. آدرس سایت اخذ اطلاعات:http://www.irna.ir

 

نظر وبلاگ در خصوص مطالب فوق(وبلاگ قصد توهین یا هجمه بر هیچ فرد ، گروه و یا سازمانی را نداشته و حق سازمان بهزیستی و هر ذی نفع دیگری برای ارسال جوابیه و ارایه هرگونه توضیح مستند با در نظر گیری قوانین و رعایت اصول اخلاقی محفوظ است):

کسانی که با برنامه های سازمان بهزیستی از نزدیک آشنایی دارند، می دانند که غالب موارد مطرح شده شعارگونه و غیرکارآمد است. بدین منظور کارشناسان سایت حاضر آقای هاشمی و یا معاونین محترم ایشان را دعوت به مناظره با دعوت از اصحاب رسانه و پخش عمومی می کنند. آقای هاشمی عزیز ، اگر واقعا به حرف ها و عملکرد خود ایمان دارید، بسم الله. در غیر اینصورت قضاوت را به عقل و نفس سلیم خوانندگان بسپارید.

یا علی

 


نوشته شده توسط علی محمدی | نظرات دیگران [ نظر] 
درباره وبلاگ

بهزیستی و دولت تدبیر و امید

علی محمدی
اوقات شرعی
فهرست اصلی
بازدید امروز: 17 بازدید
بازدید دیروز: 15 بازدید
بازدید کل: 72423 بازدید

شناسنامه
صفحه نخست
پست الکترونیک
پارسی بلاگ
لینک های روزانه

سایت خبری تحلیلی شعارسال
[آرشیو(1)]
فهرست موضوعی یادداشت ها
بهزیستی[43] . اخبار بهزیستی[42] . ficdsjd[21] . علی ربیعی[18] . بهزیستی پرس[16] . hofhv ficdsjd[11] . آسیب اجتماعی[10] . فقر[8] . اعتیاد[7] . ترک اعتیاد[6] . متادون[6] . کمپ[6] . نقد بهزیستی[5] . aofhv ficdsjd[5] . فقرزدایی[5] . رفاه اجتماعی[5] . سازمان بهزیستی[5] . قلی نیا[4] . دولت تدبیر و امید[4] . همایون هاشمی[4] . کودکان کار[4] . مواد مخدر[4] . کودک آزاری[3] . دیوان عدالت اداری[3] . دکتر قلی نیا[3] . حقوق معلولان[3] . پیشگیری[3] . مدیریت[3] . صابری[3] . طلاق[3] . شورای شهر[3] . ساماندهی کودکان خیابانی[2] . شهرداری تهران[2] . سیاست اجتماعی[2] . طنز[2] . ربیعی[2] . زنان سرپرست خانوار[2] . سبد کالا[2] . مجلس[2] . مجلس شورای اسلامی[2] . لطیفه[2] . مرکز توسعه پیشگیری[2] . مشایی[2] . فکاهی[2] . قالیباف[2] . کودکان خیابانی[2] . کودکان کار[2] . طرح تکریم ارباب رجوع[2] . فاطمه آلیا[2] . فحشا[2] . احمدی نژاد[2] . جک[2] . تغییر مدیر بهزیستی[2] . حاشیه[2] . داستانک[2] . جرم[2] . حقوق جانبازان[2] . دکتر عزیزی[2] . درد[2] . اس ام اس خنده دار[2] . اعتیاد زنان[2] . انتصابات مدیریتی[2] . بودجه 93[2] . بودجه بهزیستی[2] . کودک خیابانی[2] . کودک کار[2] . کودکان خیابانی[2] . کمیسیون اجتماعی[2] . معلولیت[2] . مناسب سازی[2] . وزیر تعاون[2] . وظایف بهزیستی . وعده های بهزیستی . وعده های همایون هاشمی . یارانه اعتیاد . یارانه برگ مشاوره . یارانه نگهداری . یتیم خانه . یک چلوکبابی بزنیم . کار جهادی . کار مفید . کارتن خواب . کارتن خوابی زنان . کاندیدای دولت . کاهش فقر . کرامت انسان ها . کفش پاره . مهد ستایش . مهد سه ستاره . مهد کودک . معلولین . من یک روحانی هستم . متولی حوزه اجتماعی . مثلث سیاه . ناامیدی . نابینا . نارمک . نارمک . ناصر کاشانی . نامه دویست تن از مددکاران اجتماعی . نان یتیم . ناهنجاری‌های ژنتیکی . ناکارآمدی سازمانی . نرگس پرستاری . نظارت بر مهدها . نظرات معلولین . نفریه . نقاشی . کمیسیون اجتماعی مجلس علی ربیعی . کنش سیاسی . کمربند . کمیته امداد . همیار نوروزی . وازدگی کارکنان . وال استریت . وبسایت های سازمان بهزیستی . وجدان بیدار . نمایندگان مجلس . نمره احمدی نژاد . نوبت بهزیستی . نوه امام . نیت بازدیدکنندگان . هاشمی . هدفمندسازی یارانه ها . هدفمندی یارانه ها . هزینه انتقاد . همایش ملی . کودکان بد سرپرست . کودکان بهزیستی . کودکان بی سرپرست . کودکان بی سرپرست,یتیم . کودک بی‌سرپرست و بدسرپرست . کور . بورس . بی اعتنایی به یتیمان . بی تدبیری . بی تفاوتی سازمان . بی درد . بی عدالتی . بیت المال . بیمه . بیمه سلامت . بیمه عمر و پس انداز . بیکاری . پایگاه خدمات اجتماعی . پدر . پزشک محوری . پورسانت . پول شویی . پول کارگران . انحرافات اجتماعی . انفعال مدیریتی . اولویت بودجه . ایدز . ایزو 14000 . باز پس گیری شکایت . بازدید از شیرخوارگاه . بازدید از مراکز بهزیستی . بازرسی . بازنشستگی معلولان . بچه فروشی . بدهکار اصلی . بدهکاری . برنامه اجتماعی . برنامه راهبردی . بسیج . بغض . بن . بنیاد جهانی . بهرامی . بهزیست بنیاد . اعتیاد مردان . اعتیاد کودکان . افزایش حقوق . افشاگری . افکار عمومی . اقدامات بهزیستی . الگوهای ترک اعتیاد . امام رضا . امنیت شغلی . امور اجتماعی . انتصابات . استاندار تهران . استانداری . استخدام سه درصد . اشتغال . اشتغال فرزندان تحت سرپرستی بهزیستی . اشتغال معلولان . اصحاب حلقه . اعتبارات . اعتراض . آسیب‌دیدگان اجتماعی . آقا میری . آمار آسیب ها . آمار غیر واقعی . آموزش شهروندی . آموزش و پرورش . آیین نامه اجرایی ماده 190 . ابوالحسن فقیه . اتباع خارجی . اتهام بهزیستی . احسان علی خانی . احمدرضا رادان . آذربایجان شرقی . hofhv ficdsj . اخبار جدید بهزیستی . اردبیل . ارزش های سازمان . ارگان های حمایتی . از کجا آورده ای . ازدواج معلولین . دزد . دزدی . دستگاه تخصصی در حوزه رفاهی . دفتر ریاست . دکتر عزیزی . دیوان محاسبات . دیکتاتور و بچه ها . دکتر بهرامی . جشنواره بقرط . رئیس سازمان بهزیستی . راه چمنی . راهبردهای تحول آفرین . دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی . درآمد اختصاصی . درآمد پنهان . حساب . حساسیت جنسی . حسن باقری . حسین سهیلی‌زاده . حق ایاب و ذهاب . حمایت اجتماعی - اقتصادی . حکم ابقا . خالقی . خانه تکانی بهزیستی . خانواده های معلولین . خبر بهزیستی . خدمات رسانی به جامعه هدف . خط تولید دی.پی.پروپین . خواسته های معلولین . خودکشی . خیابان فلسطین . خیانت به کارگران . تغییر مدیریت . تغییر مدیریت سازمان بهزیستی . تفاهم نامه . تمدن اسلامی-ایرانی . تنبیه . توس پرس . تونس . جایزه بقراط . جایزه بهزیستی . چشم به راهی معلولان . چهره رسانه ای بهزیستی . حاجی فیروز . تصاویر کودکان . تصمیم گیری در بهزیستی . بهزیستی استان‌ها . بهزیستی البرز . اعتیاد خانوادگی . بهزیستی شهرستان ها . بهزیستی نیوز . بهسازی نیروی انسانی . بودجه 1393 . پیوند خانوادگی . تامین اجتماعی . تجاوز جنسی . تجمع معلولان . تجمع مقابل مجلس . تجمیع صندوق های بیمه ای . تدبیر 24 . ترخیص . ترک اعتیاد . فراکسیون حمایت از حقوق معلولین . فراکسیون دفاع از حقوق معلولین . فرزند خواندگی . فرزند معلول . فرزندان . فرزندان بهزیستی . فروش املاک و اموال مازاد . فساد اقتصادی . فساد سازمانی . فساد مالی . فصل پنج بودجه . فعالیت انتخاباتی . فاطمه دانشور . طرح رسیدگی به اموال مسئولان . فیلم . فقر زدایی . فقر و فحشا . کودکان خیابانی . گرسنگی . گرسنگی و سیری . گرمخانه . گروه همیار . گزینه های روی میز . گمرک . لایحه بودجه . لبخند . لبنان .
نوشته های پیشین

تیر 92
دی 92
بهمن 92
اسفند 92
فروردین 93
اردیبهشت 93
خرداد 93
تیر 93
لوگوی وبلاگ من

بهزیستی و دولت تدبیر و امید
لینک دوستان من

نقد بهزیستی آی بی اِس بلاگ
بهزیستی نیوز نیلو بلاگ
نقد بهزیستی بلاگدهی
نقد بهزیستی بلاگسازان
بهزیستی نیوز رومفا
نقد بهزیستی جوان بلاگ
نقد بهزیستی ایران بلاگ
بهزیستی نیوز بلاگ اسکای
نقد بهزیستی میهن بلاگ
نقد بهزیستی بلاگدون
اداره بهزیستی استان تهران
مرکز آموزش علمی و کاربردی بهزیستی استان تهران
اداره بهزیستی تهران
بهزیستی تهران
وبلاگ بهزیستی استان تهران
دانشگاه علوم بهزیستی و توان بخشی
موسسه آموزش عالی علمی و کاربردی بهزیستی کشور
سازمان بهزیستی کل کشور
سایت خبری تحلیلی شعارسال
اشتراک در خبرنامه

 
لیست کل یادداشت های این وبلاگ

انتقاد استاندار تهران از وضعیت نامطلوب ساماندهی افراد بی خانمان
مجوز باطل می کنیم،پلمپ می کنیم و به دادگاه می کشانیم
آیا بهزیستی در حوزه پیشگیری موفق بوده است؟
آقای وزیر! هزینه انتقاد از رئیس بهزیستی و معاونان شان چقدر است؟!
بهزیستی و شهرداری باید جواب بدهند: نقد سریال آوای باران
بی تدبیری ناامیدی می آورد
دوستانه درخواست می کنیم از زدن حرف های بی پشتوانه بپرهیزید
یادی از برنامه ماه عسل سال 92 و پخش تصویر کودکان
حاشیه ها - تیر 1393
حراج کرامت انسان ها در هنگام توزیع سبد کالا
[عناوین آرشیوشده]